SHARE

Moltes persones arriben a Barcelona buscant noves expressions artístiques, nous sons musicals, nous dissenyadors.. i en definitiva, per conèixer una de les ciutats més cosmopolites del moment. Convertint-se en els darrers anys en una de les ciutats predilectes per al turisme gay.

La zona gay per excel.lència de Barcelona és l’anomenada “gay Eixample” que s’extén des del Carrer Calàbria fins a Balmes, passant pel carrers Diputació, Consell de Cent.. on es concentren la major part de locals d’ambient de Barcelona.

Aquest barri té una àmplia varietat d’opcions que van des de discoteques, bars i restaurants, així com botigues de roba especifiques per al públic gay.

mapa-gayxample-2

Per a aquells a qui els agrada la nit, hi podem trobar molts locals (bars musicals i discoteques), transgressors, originals i esborrajats que es complementen entre sí. Potser els més coneguts són els del Grupo Arena, la discoteca més antiga i icònica de la nit barcelonina d’ambient. Inclou 5 discoteques adaptades a diversos gustos i gèneres musicals, que van des del house, passant pel rock espanyol i la música més actual, però de la mateixa manera, no podem oblidar-ne d’altres de tan conegudes com la sala Metro al carrer Sepúlveda.

arena

Barcelona és també una de les ciutats pioneres en oferir allotjaments destinats a aquest públic, és el cas de l’hotel Axel al carrer Aribau, el GoGay Barcelona al carrer Balmes o el Beauty and the Beach Gay al barri del Poblenou. Els tres establiments estan pensats per a que el públic gay disfruti lliurement de la seva sexualitat i es trobi còmode en el seu propi ambient.

two

De totes maneres, el vaixell insignia és l’Hotel Axel Barcelona i el seu satèllit, l’hotel Two by Axel, ambdós a l’Eixample. L’Axel té com a avantatge la seva situació privilegiada a prop del Passeig de Gràcia i el seu magnífic spa de 500m2 dotat de piscina d’hidromassatge i saunes. El Two, el més nou i modern ubicat a prop del barri de Sant Antoni, disposa d’una bonica piscina amb solàrium en el terrat de l’hotel.

El que està clar és que Barcelona atrau a turistes de molt diferents estils i s’ha convertit al darrera d’Amsterdam en el segon destí escollit per al turisme gay.

LEAVE A REPLY