SHARE
Woman's body is lying on the beach close-up

Cada any quan vaig a la platja em faig la mateixa pregunta: com pot ser que amb tanta gent com estem allà no es vegin mai dos bikinis iguals?, potser amb els homes, que tenen menys varietats, hi pots veure més o menys els mateixos models amb diferents estampats, però en canvi, amb les dones és molt més difícil. Això realment és una avantatge, us imagineu trovar-vos de costat amb una noia que porta exactament el mateix bikini que vosaltres i li senta millor? La ràbia se’ns enduria per dins!

Potser l’única excepció, a aquesta diferència d’ igualtat de vestimenta d’estiu, es donava l’any passat amb els bikinis d’estil esportiu de neopré, que es van posar molt de moda a través de la seva venta en una pàgina de compres per internet. Els recordeu? Encara en queda alguna reminiscència aquest any, però per sort, amb un estil molt més refinat i extremat, amb tops amb cremalleres, colls alts, halter.. que si bé no semblen ideals per prendre el sol, sí son còmodes per nedar ja que tenen un teixit molt adaptable i si tens un cos ben format, realment acaben afavorint força.

Bikini-efecto-piel-Calzedonia-2016

Quan aquest mes d’abril es donaven a conèixer les tendències de bikinis per aquest estiu es presentaven diversos models que, amb més o menys afluència, s’estan veient a les nostres platges.

A part de l’estil Sporty que ja hem parlat abans, aquest estiu es preveia que es portaria un estil tipus pin-up, que realment no ha acabat de triomfar, almenys en el nostre litoral. Caracteritzat per unes calcetes tipus culotte amb cintura alta que el que fan és enmarcar i definir més la nostra cintura. Per a la part de dalt, el sostenidor és tipus balconette, bandeau o inclús algun balconette més llarg quasi tipus top. Per incentivar encara més aquesta imatge “fifties”, els estampats solen ser amb quadrets d’estil Vichy, topos, en colors pastel, que ens porten molt al cap la imatge de grans belleses com la Marilyn o la Kim Novak.

Aquest estil que si bé, pot ser força afavoridor no ha acabat de cuallar del tot, potser perquè en el fons totes el que desitgem és tenir la major part del nostre cos d’un bonic color bronze.

De la mateixa manera passa amb els banyadors d’una sola peça, que si bé, sempre són l’opció més elegant, cada cop es veuen menys. Abans, les senyores més grans optaven per aquesta opció, però ara, pràcticament ni elles. Aquest estiu però, ha sortit una tendència que a mi personalment m’agrada força: el portar el banyador com si fos una peça de vestir més, combinat amb uns shorts, amb uns texans, amb faldilles vaporoses per la nit.., així doncs, que no us faci por posar-vos-en un amb un gran escot, això sí, millor de color negre, que quedareu fantàstiques, sofisticades i elegants.bandeau amb volants

Una altra opció que s’intenta cada any obrir portes són els trikinis, molt afavoridors a la pasarel.la, damunt del cos de models fantàstiques i amb cames llarguíssimes, però que tampoc acaben de trovar el seu lloc a les nostres platges. Com a varietat a mig camí, s’han presentat els bikinis amb obertures en llocs estratègics com els malucs, que donen un toc molt sexy.

bikini-rayas-moda-verano

I com sempre, el que dic, una gran varietat de formes, amb calcetes ben petites, més amples, brasileres (tan habituals a les platges de Veneçuela i del Carib, on s’ensenya molt més les nalgues que no pas el pit)…i amb sostenidors de tots els tipus per tal que cada una de nosaltres pugui trovar l’estil que més li afavoreix, balconette per apujar el pit, bandeau per lluir espatlles, de triangle o cortineta per a les que poden presumir de pit, amb farciment per dissimular el poc pit (més incòmode perquè costa més d’assecar), amb volants, serrells etc., que ajuden força a dissimular el poc pit a part de que donen moviment a aquesta part del nostre cos i afavoreixen moltíssim.

bilini triangle

I pel que fa a estampats i colors, doncs des dels d’estil tropical, florejats, amb ratlles, amb un color ben viu o amb els clàssics blancs i negres.

De totes maneres el que està clar és que les dones, cada cop més ens fem i adaptem la nostra pròpia moda i acabem portant la prenda de bany amb la que ens sentim més còmodes i boniques.

Veieu? , no us he hagut de parlar per res del burkini que tanta polèmica està generant aquest estiu.

Disfruteu, que l’estiu s’acaba!!!!!!!!!!!!!!!

LEAVE A REPLY