SHARE

Com el que es promet s’ha d’acomplir aquí us proposo uns exercicis.

Prescindiu del que pensi la família quan us vegi fent-los. Centreu-vos en l’enveja que us tindrà la vostra cunyada quan us vegi amb el culet ben posat a la platja.

1- Estirades amb l’esquena al terra aixequeu i baixeu la cadera. Mantingueu flexionades les cames, de tal manera que us quedi un espai entre el terra i el vostre cul. És important que mantingueu el cap ben recolçat al terra i l’esquena també.

culosestirados

2-Estirades al terra de costat. Recolzeu el braç al terra i aixequeu una cama mentre l’altra es manté al terra i canvieu.

cadera2

3- Poseu-vos en posició dels practicants de sumo. Esquena recta. Cames separades i flexionades i mantingueu-vos. Aixequeu-vos i torneu a la posició.

sentadillas_3

4- De 4 grapes al terra amb els braços perfectament rectes i estirats. Cames flexionades amb els genolls tocant al terra. Aixequeu i llanceu la cama cap amunt, com si volguéssiu donar una patada a algú i canvieu de cama.

gluteos

5- De genolls al terra, esquena recta, canvia la posició de la cama. Ara una flexionada endavant i l’alra recolzant el genoll al terra.

images2

6- Camina amb el cul per terra (ja sé que sona lleig). Braços estirats davant del pit i avança amb el cul amb les cames estirades, 3 passes endavant i 3 passes endarrera.

Pel que fa a les cremes, cap d’elles complirà les seves expectatives al 100% però sí que és veritat que amb constància hi ajuden. Per mi la millor, com a anticel.lulítica i també per a les natges, el body creator de la Shiseido. A part, té un perfum fantàstic.

Totes aquestes cremes us ajudaran a redefinir el contorn de les natges i a reduir la cel.lulitis d’aquesta part del cos.

També m’han parlat molt bé (però jo no l’he provat) del Push up Glúteos de Yacel perquè diuen que té un efecte “push up” i tensor de les nalgues.

Showing her beautiful buttocks

Si voleu algun tractament específic per realitzar en algun centre de bellesa, n’hi ha diversos. Jo us recomano per la confiança que sempre dóna el centre, el tractament “Lipomassage” del centre Blauceldona al carrer Provença 163.

I per qui s’hi atreveixi, doncs la mesoteràpia, que és la tècnica consistent en realitzar diferents microinjeccions de composició homeopàtica dirigides a destruir el greix, activar la circulació sanguínia i limfàtica. Serveix per redefinir el contorn dels glutis i reduir la cel.lulitis. És efectiu sempre i quan els components que utilitzin ho siguin.

Així que noies, ja ho sabeu, potser no lluirem perfectes aquest estiu, però segur que durant la tardor i l’hivern farem que tothom giri les mirades cap a nosaltres.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/4/d446404406/htdocs/clickandbuilds/CatalunyaTrends/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEAVE A REPLY