SHARE

Fa temps que em feia gràcia anar al restaurant Tickets de l´Albert Adrià i l’altre dia, després de 3 mesos d’ençà que la meva parella va fer la reserva, hi vam anar.

Els que em coneixen, saben que m’agrada menjar bé, però també saben que per mi, que fa molts anys que treballo al món de l’hoteleria i la restauració, valoro molt especialment l’atenció al client i el bon servei, no només en un restaurant si no en qualsevol lloc, des d’una botiga a l’administració pública, passant pel conductor d’un taxi.

Vam arribar tard, cosa no infreqüent en mi, però malgrat tot ens continuaven guardant la taula que ens havien destinat, en lloc d’enviar-nos a la barra, que és el que hagués pogut passar ja que no hi havia cap altra taula buida.

IMG_9042

El local pleníssim, majoritàriament turistes, amb l’excepció d’una altra taula de quatre. La decoració original, amb taules petites i cadires que recorden els bars d’una altra época. La carta, semblant a un còmic amb imatges acolorides combinant personatges de circ, vedettes..Els cambrers i personal de sala vestits d’acomodadors. Les cuines visibles.

A les taules, únicament un tovalló amb el nom de Tickets i unes pinces. M’agrada. És original i acord amb el tipus de cuina que s’hi serveix.

Se’ns presenta el cambrer que ens acompanyarà durant el nostre sopar. En David (m’agrada el nom de David, dos dels meus millors amics se n’hi diuen). Un nano jove i que tractant-nos de tu ens explica com funciona el restaurant. Per mi, que vinc de l’hoteleria més clàssica, aquella en la que tractar de tu a un client era pràcticament motiu d’acomiadament, em continua sorprenent aquest tracte proper, però he de reconèixer que m’agrada. Sempre he considerat que tan educat pots ser tractant de tu com de vostè.

La carta està composta majoritàriament per “tapetes”, ostres i alguns plats de més envergadura. Ens comenta en David que o bé podem escollir nosaltres o bé ell ens pot fer una selecció de plats, com un menú degustació, però sense ser un preu tancat, ja que cada plat té el seu preu. Escollim aquesta segona opció, després que ell ens hagués preguntat si teníem alguna al.lèrgia, intolerància o alguna cosa que no ens agradés. A partir d’aquí, dos autèntics protagonistes: el menjar i el servei.

La selecció de platets perfecte, encertada i amb un joc de matisos i sabors realment espectacular. El servei, proper, acurat i còmode. Gràcies David per la teva professionalitat. Si passo per davant del restaurant entraré a saludar-te, tal i com et va prometre el meu company.

IMG_9054

Les postres, ESPECTACULARS!. Ens van demanar que els acompanyèssim a una altra sala per tal de prendre les postres i aquí us he de dir que fou com si ens traslladèssim a la pel.licula Charlie i la fàbrica de xocolata (m’encanta aquesta pel.licula!) amb un sostre decorat amb flors, roses i bastonets de caramels, vam poder gaudir d’una petita degustació de coses dolces que cap amant del dolç s’hauria de perdre.

IMG_9056

En resum, una vetllada fantástica de la que se’ns dubte ens quedem amb un gran gust a la boca.

Gràcies a la meva parella per portar-m’hi!

LEAVE A REPLY