Un hivern ben calent

Un hivern ben calent

2363
0
SHARE

Noies, el fred ja ha arribat!, després d’haver-nos menjat els panellets quasi en mànigues de camisa, el fred ja ha entrat a les nostres cases.

I què és el que portarem fins ben bé el mes d’Abril?, per qui no ho sàpiga odio el fred. Sé que tenim un clima privilegiat aquí a Barcelona, però us he de dir que malgrat tot per mi és més fred del que voldria. Però bé, deixem-nos del que a mi m’agrada i no i passem a analitzar una mica la moda d’aquests mesos.

img_1227 img_1228

Per abrigar-nos en les nostres sortides al carrer, hi trobem dues tendències, una, el retorn de les famoses “bombers” dels 90, modernitzades i amb molts més materials, colors i versions, però girant dins del mateix estil. Ara es porten en teixit impermeable ben farcidetes, en cuir o en pell girada folrades de borreguet i l’altre, els abrics. Aquest any els abrics venen amb un estil força més masculí, amb tall recte i també triomfa de nou una moda dels 90, els abrics “oversize”. Els podem combinar amb una altra tendència que s’arrossega ja des de l’estiu que són els texans com més trencats millor, pràcticament ensenyant els genolls per complet o bé amb una altra de les peces estrella d’aquest any, els trajos jaqueta també d’estil masculí. Pel que fa als colors, negres, camels, amb quadres grisos, marrons o combinats.

img_1229Es porten molt les jaquetes que ens recorden les que vestien els “hussards”, aquells soldats de la cavalleria lleugera francesa que es caracteritzaven tant per la seva valentia i coratge com per la seva silueta esbelta. Caracteritzades per un coll coreà, espatlles ben marcades i amb doble o no renglera de botons.

img_1239

img_1231Pel que fa als pantalons, aquest any tenim varietat, des dels pantalons rectes amb tall “bootcut” que per mi són els que més ens estilitzen i ens afavoreixen, amb una cintura més situada al seu lloc, com els pantalons per sobre turmell que tant ens recorden els que portava l’enyorada Audrey Hepburn, però que són sempre més complicats de fer que ens sentin bé, encara que tot és acostumar-s’hi. Proveu a combinar-los amb una manoletina rodona o acabada en punxa o bé amb uns bons talons. També és tendència, tornant al denim, els texans amb obertures o serrells als baixos portats amb sabata plana o amb botins.

img_1241

De faldilles, una gran varietat, des de les mini faldilles a les ben llargues, per sobre els turmells, passant per les faldilles “midi” que ja van començar a portar-se aquest estiu. Les meves predilectes, qui em coneix ja ho sap, les curtes, amb una mida d’uns 50cm, són fàcilment combinables, amb un jersei de coll alt, amb una brusa de volants (que es porten molt també aquest hivern), amb una brusa d’estil “pussy” o barrejant tallatges amb un jersey gruixut “oversize”. Les faldilles llargues es porten estampades, amb flors sobre fons de colors foscos, ideals per portar, un cop més, amb un jersei ben dolç de coll alt, uhhmmm, em sembla que ja sento l’escalforeta!!!!

img_1235 img_1234

Es continuen portant els vestits “baby doll”, a mi m’agraden molt amb unes bones botes altes d’estil mosqueter o unes d’estil vaquer o amb les calentones “ugg”.

Pel que fa als colors..doncs una barreja, des dels més habituals, com els negres, els marrons, els grisos, com els granats i els colors “pastel”, sí, sí, ja no només són colors d’estiu, si no que s’estan guanyant un lloc com a colors de tendència en les prendes més gruixudes, abrics, jaquetes… Es mantenen els metalitzats i guanyen terreny els lluentons, no només per lluir de nit, si no, combinats amb qualsevol tipus de prenda de dia.

fullsizerender-14

Pel que fa als peus, els podem vestir de diferents maneres, triomfen els botins, tant amb taló com plans, d’estil formal o més esportiu amb teixit ressistent a la pluja que recorden una mica les botes tècniques d’anar amb moto. Les botes, són un any més l’estrella de l’hivern, es porten molt altes, per sobre de genoll. M’encanten!! i…tornen els esclops, sí, sí, tal i com ho llegiu, però ho fan folrats de borreguet per tal de tenir els peus ben calentets.

img_1242img_1240

Per acabar d’ arrodonir el vostre “total look”…no us oblideu de guarnir-vos amb un bonic i afavoridor “choker”. Es van portar molt anys enrere i tornen amb molta força. Atreviu-vos-hi!us farà d’allò més boniques.

Ja ho diuen les nostres àvies, “Tot torna”, i és així, però adaptat i combinat de formes que abans no haguéssim imaginat.

LEAVE A REPLY